Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έφτασε το καλοκαίρι μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η μεταγραφή του παίκτη δεν ολοκληρώθηκε, εξαιτίας του λίγου χρόνου που είχαν στη διάθεση τους οι «κόκκινοι διάβολοι» για να διαπραγματευτούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Άντερλεχτ, θα βρεθεί άνθρωπος της Γιουνάιτεντ προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον Νορβηγό μπακ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που απεσταλμένος του Φαν Χάαλ θα δει τον παίκτη, μιας και στο ματς με τον Ατρόμητο βρέθηκε στο Φάληρο άνθρωπος των Άγγλων που παρακολούθησε τον Ομάρ.

Ωστόσο στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν εκπρόσωποι των Μονακό, Ζενίτ και Στουτγκάρδης για να «τσεκάρουν» περιπτώσεις παικτών τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την Άντερλεχτ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»