Με την αναζήτηση προπονητή να συνεχίζεται στην Τσέλσι και το τέλος της φετινής σεζόν να πλησιάζει, ολοένα και λιγοστεύουν τα ονόματα στη λίστα με τους υποψήφιους για να βρίσκονται στον πάγκο της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκριτης αγγλικής «Telegraph», ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, δεν βρίσκεται πια ανάμεσα στα φαβορί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, παρά τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές πριν από μερικές εβδομάδες.

Παράλληλα, εκτός της λίστας βρίσκεται πλέον και ο Πορτογάλος προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρουμπέν Αμορίμ, με τις προσπάθειες των «μπλε» να επικεντρώνονται στις επερχόμενες νέες διαπραγματεύσεις με τους Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Επιπλέον, όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή πριν το τέλος της φετινής σεζόν, παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα μετά την επιστροφή του.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!