Η Τσέλσι προχώρησε στην 13η αλλαγή προπονητή στον πάγκο της επί των ημερών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να… πληρώνει το μάρμαρο για την κακή πορεία των «μπλε» και να απολύεται σήμερα.

Ωστόσο, πριν η Τσέλσι να καταλήξει, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, στην περίπτωση του Τόμας Τούχελ, φέρεται να επικοινώνησε και με άλλους τεχνικούς για να διαδεχθούν τον Λάμπαρντ.

Συγκεκριμένα, όπως γράφουν στην Γερμανία, οι άνθρωποι των Λονδρέζων ήρθαν σε επαφή με τον -επί του παρόντος άνεργο- Ραλφ Ράνγκνικ, για να μάθουν αν ενδιαφέρεται να καλύψει την θέση του Άγγλου κόουτς.

Μάλιστα, η πρόταση της Τσέλσι αφορούσε συνεργασία τετράμηνης διάρκειας, σαν υπηρεσιακού τεχνικού ως το τέλος της σεζόν και… βλέπουμε. Ωστόσο ο Ράνγκνικ, που έμεινε χωρίς δουλειά το καλοκαίρι και τώρα φέρεται να απασχολεί την Χέρτα Βερολίνου, την απέρριψε!

Σύμφωνα, δε, με άλλες πληροφορίες, η αγγλική ομάδα σκέφτηκε και την περίπτωση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τον οποίο επίσης «ψάχτηκε», αλλά τελικά κατέληξε στον Τούχελ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube