Για να κάνεις πρωταθλητισμό – ακόμα κι αν τον αρνείται η Τσέλσι – χρειάζονται και τέτοιες… άσχημες νίκες. Όπως αυτή που πήρε η ομάδα του Μαρέσκα το βράδυ της Κυριακής με το 2-1 επί της Μπρέντφορντ. Εκεί, βέβαια, φάνηκε και αυτό που ισχυρίζεται ο Ιταλός προπονητής της ομάδας.

Όταν δεν έχεις ατσαλωθεί να διεκδικείς τίτλους τα τελευταία χρόνια, είναι εύκολο ν’ αδυνατείς να διαχειριστείς σωστά πιεστικές καταστάσεις, όπως εκείνες που έφτιαξαν οι «bees» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τσέλσι έχει βρεθεί στους 34 βαθμούς και στο -2 από το ρετιρέ όπου «κατοικεί» η Λίβερπουλ με ματς λιγότερο. Η συγκομιδή των Λονδρέζων αυτή τη στιγμή είναι κατά 15 βαθμούς πιο βελτιωμένη από την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτή η διαφορά είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στην Premier League ανάμεσα σε δυο ποδοσφαιρικές χρονιές από την ίδια ομάδα, με την Τσέλσι να έχει κάνει την πιο πρωτόγνωρη… εκτόξευση που έχει σημειωθεί ποτέ από κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»

Ιραόλα για την υπόθεση της Σίτι: «Το χειρότερο πράγμα είναι η αβεβαιότητα»

Ετοιμάζεται η απόλυτη καζούρα από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ προς εκείνους της Σίτι!