Η Τσέλσι βρίσκεται ήδη στην εποχή Τσάμπι Αλόνσο και η διοίκηση του κλαμπ αναζητά τους κατάλληλους παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα, ικανοποιώντας το πλάνο του Ισπανού τεχνικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, διακαής πόθος του Αλόνσο, είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο Γάλλος χαφ έχει πέσει στις επιλογές του συλλόγου και κυρίως του νέου προπονητή της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, κάτι το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι και να τον φέρει άμεσα στο Λονδίνο.

Η «Βασίλισσα» βέβαια για να δεχθεί να τον παραχωρήσει θα χρειαστεί μία πρόταση τουλάχιστον 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η μεταγραφή αυτή θα κριθεί και από την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube