Ένα στατιστικό διόλου κολακευτικό για την Τσέλσι, αλλά ταυτόχρονα ενθαρρυντικό ενόψει τη συνέχειας ήρθε στην επιφάνεια μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Άρσεναλ «Στάμφορντ Μπριτζ».

To ισόπαλο 1-1 σε συνδυασμό με την ήττα της Νότιγχαμ από την Νιούκαστλ ανέβασε την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, που υπερτερεί των «κανονιέρηδων» και της Φόρεστ στην ισοβαθμία, στην τρίτη θέση της Premier League.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι κάτι τέτοιο συνέβη τελευταία φορά στη λήξη της σεζόν 2021/22, όταν το σύνολο του Τόμας Τούχελ τερμάτισε πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Οι δύο χρονιές που ακολούθησαν ήταν καταστροφικές για την Τσέλσι που έχασε την επαφή με τις πρώτες θέσεις και φέτος την ανακτά με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο της Τσέλσι: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανάμεσα στα ονόματα

Τέλος ο Ροσενιόρ από την Τσέλσι μετά από μόλις 4 μήνες παρουσίας στο «Στάμφορντ Μπριζ»!

Η Τότεναμ έβαλε αγγελία στο LinkedIn και αναζητά ψυχολόγο για την ομάδα!

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Εστεβάο, δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ

Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες o Στόουνς

Υπ' ατμόν ο Ροζίνιορ στην Τσέλσι: «Ουδείς θεωρεί βέβαιη την παρουσία του στο επόμενο ματς»!

Η Λέστερ υποβιβάστηκε, έχοντας ορισμένες από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Αγγλία!

Πογκμπά: «Αν βάλεις τον Μπρούνο Φερνάντες στη Σίτι, θα είναι στο top-3 για τη Χρυσή Μπάλα»

Λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο της Λέστερ: «Παίρνει 90.000 την εβδομάδα και μας τη λέει από πάνω…»

Τσέλσι σε… κρίση: Ο Ροζίνιορ ζητούσε συγγνώμη και οι οπαδοί τον έβριζαν!