Δύο από τις πιο περίεργες μεταγραφές του καλοκαιριού δείχνει να ολοκληρώνει η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να έχουν κλείσει και τον 35χρονό Ντάνι Γουέλμπεκ, αλλά και τον 36χρονο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, θέλει επιθυμεί δυνατές ενέσεις εμπειρίας και προσωπικότητας στην ομάδα του, τόσο για τον αγωνιστικό χώρο, όσο και για τα αποδυτήρια, με τον Ισπανό τεχνικό να καταλήγει στην απόκτηση των δύο Άγγλων.

Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, από την οποία και αποχώρησε ως ελεύθερος και πλέον προβάρει τη μπλε φανέλα της Τσέλσι. Με την επιστροφή του στο Νησί ο «Χέντο» κατέγραψε 34 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Χέντερσον θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2028.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube