Μπορεί ο Γιόσκο Γκβάρντιολ να αποτελεί τον πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Λειψίας για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό αναγκάζουν τους «μπλε» του Λονδίνου να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές.

Όπως αναφέρει η αγγλική «Athletic», το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την ομάδα του Γκρέιχαμ Πότερ σε περίπτωση που «ναυαγήσει» του Γκβάρντιολ, είναι αυτό του Μπενουά Μπαντιασίλ.

Ο νεαρός (21 ετών) Γάλλος ανήκει στη Μονακό έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ομάδας του Πριγκιπάτου, η οποία σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε περίπτωση που λάβει προσφορά ύψους 35 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Μπαντιασίλ δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα της Τσέλσι, η οποία εξετάζει επίσης τις περιπτώσεις των Εντικά (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Χινκαπιέ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»