Μετά από μια απογοητευτική σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε ούσα στη 12η θέση της Premier League, πολλές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ της Τσέλσι.

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», ο νέος προπονητής των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχει ήδη φτιάξει τη λίστα του με τους παίκτες που δεν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του και αναμένεται να... πάρει σκούπα έτσι ώστε να μειώσει δραστικά το ρόστερ της ομάδας του, η οποία αυτή την στιγμή αριθμεί περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, εκτός από τον Ζοάο Φέλιξ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Ντέινις Ζακάρια, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται επίσης οι Ομπαμεγιάνγκ, Ζίγες, Πουλίσικ, Μεντί και Χάντσον-Οντόι, οι οποίοι θα πωληθούν και θα βάλουν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου.

Επιπλέον, οι περιπτώσεις των Αθπιλικουέτα και Καντέ δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται σε μερικές μέρες, ενώ... μέρες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετρούν και οι Κόβασιτς, Γκάλαχερ, Λόφτους-Τσικ και Τσάλομπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube