Ολοκληρώνεται ο 3ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ με τη μάχη της πρωτοπόρου Τσέλσι με την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ανάλυση

*Σίγουρα στην επόμενη φάση η Τσέλσι. Κερδίζει και παίρνει την πρώτη θέση. Η Ατλέτικο προκρίνεται με δική της νίκη και γκέλα της Ρόμα στο ματς με την Κάραμπακ. Σίγουρα, πάντως, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση.

Βρίσκεται στην καλύτερή της φάση στη σεζόν η Τσέλσι μετρώντας οχτώ νίκες στα δέκα τελευταία ματς. Πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Νιούκαστλ που την κράτησε στην τρίτη θέση της Πρέμιερ. Στο τελευταίο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ καθάρισε την Κάραμπακ με 4-0 και εξασφάλιση την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη παίρνει την πρωτιά. Συμπλήρωσε επτά διαδοχικά over στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν υπολογίζεται απόψε ο αμυντικός Λουίς. Δεδομένο το 3-5-1-1 με τον Μοράτα αιχμή του δόρατος στην επίθεση και τον Αζάρ σε ελεύθερο ρόλο από πίσω.

Η Ατλέτικο έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από τους Άγγλους, αλλά η δεύτερη θέση δεν εξαρτάται από την ίδια. Θα πρέπει αρχικά να κερδίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ και παράλληλα να μην κερδίσει η Ρόμα την αδύναμη Κάραμπακ. Πάντως, θα προσπαθήσει να κάνει το χρέος της και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της μετά το 2-0 επί της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 3-0 κόντρα στην Έλτσε στο Κύπελλο και τα 5-0 και 2-1 κόντρα σε Λεβάντε, Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα. Πέντε no goal στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εκτός μάχη ο ακραίος αμυντικός Χουάνφραν. Με ένα καθαρό 4-4-2 απόψε ο Σιμεόνε και τους Γκαμεϊρό – Γκριζμάν στην επίθεση.

Διαβάστε την ανάλυση της μάχης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο, αλλά και την επιλογή του Wise στο Betmasters.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube