Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Γουίλ Τσέρι μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός απέδωσε το άσχημο αποτέλεσμα στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Βάσκοι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι θέμα καρδιάς».

Από ‘κει και πέρα, τοποθετήθηκε και για την επικείμενη άφιξη των Ρότσεστι και Ριντ, εκφράζοντας την άποψη ότι θα βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέρι

Για το τι συνέβη από το 32ο λεπτό και μετά κόντρα στην Μπασκόνια: «Σταματήσαμε την Μπασκόνια, αλλά εκείνη βρήκε επιθετικά ριμπάουντ και στη συνέχεια πήρε εύκολους πόντους. Τα επιθετικά ριμπάουντ πραγματικά μας πλήγωσαν. Τους δώσαμε 19 δεύτερες ευκαιρίες. Αυτό λέει πολλά. Είναι θέμα καρδιάς».

Για τη θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη Βιτόρια: «Πήρα χρόνο σε αυτό το ματς. Στο πρώτο ματς έριξα την μπάλα πάνω από το ταμπλό. Είχα πόνους στην μέση. Δεν είχα τόσο χρόνο στη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρα, έδειξα τι μπορώ να κάνω. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Θα ήθελα να έχουμε κερδίσει. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα μου και οι προπονητές μου. Θα με δείτε να βοηθάω παντού. Είτε παίζω για 5', είτε για 15', είτε για 30' θέλω ο κόσμος να ξέρει πως θα τα δίνω όλα».


Για τους Ουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι που έρχονται στον Ολυμπιακό: «Έπαιξα κόντρα στον Ρότσεστι πριν από λίγο καιρό. Ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της Euroleague. Καλός πλέι μέικερ και καλός σκόρερ. Με τον Ουίλι Ριντ έχω παίξει και στην G-League. Θα είχε κάνει τρομερή δουλειά σε αυτό το ματς, είναι πολύ αθλητικός. Θα μας βοηθήσουν και οι δύο, είναι έξυπνοι παίκτες. Δεν θα χρειαστούν πολύ καιρό να μπουν στο σύστημά μας. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Είναι δουλειά μας να τους βοηθήσουμε, το ίδιο θα κάνουν και οι προπονητές μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Χολμς, η 12άδα του Αταμάν με τον Ερυθρό Αστέρα και το θέμα των ψηλών»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στοιχειωδώς σοβαρός απέναντι στην Μπασκόνια»

Γουόρντ: «Κάθε αγώνας είναι κρίσιμος - Να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις μας»

Το σόου του Φουρνιέ και το πάρτι των παικτών με τον κόσμο στο ΣΕΦ, μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού

Επική απάντηση της Μονακό στο τρολάρισμα της Παρί με… ερώτηση στο ChatGPT

Γκαλμπιάτι: «Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει εξαιρετικά, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο»

Ομπράντοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πώς να παίζουν μεγάλα παιχνίδια, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες»

Τζόουνς: «Να είμαστε ο εαυτός μας κόντρα στην Μπασκόνια - Μου αρέσει το φαγητό στην Ελλάδα»

Μπαρτζώκας: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο - Το ρόστερ είναι πιο γεμάτο από ποτέ»

Στο Σαράγεβο το Ντουμπάι-Παναθηναϊκός