Μεγάλη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, σύμφωνα με όσα είπε ο Γουίλ Τσέρι ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουίλ Τσέρι:

Για το πώς αισθάνεται μετά τη σπουδαία νίκη στη Μόσχα: «Νιώθω καλά, επιτέλους πήραμε μια νίκη, γιατί χάσαμε κάποια παιχνίδια που θέλαμε… Ήταν καλή νίκη στη Μόσχα, αλλά τώρα γυρνάμε πίσω στην πραγματικότητα, δεν έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο, αλλά ένα βήμα για τη συνέχεια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Είναι κάτι καλό, θέλω να “χτίσω” πάνω σε αυτό. Είχα κάνει και με την Μπασκόνια καλή εμφάνιση, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Θέλω να “χτίσω” σε αυτό, να βοηθήσω την ομάδα. Να την “τρέξω”, να οργανώσω, να δίνω ενέργεια στην ομάδα. Έχουμε καλούς σκόρερ στην ομάδα, αλλά όποτε έρχεται το ανοικτό σουτ θα το πάρω».

Για τα νέα αποκτήματα τους Ρότσεστι και Ριντ: «Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες. Έχω παίξει απέναντι στον Ρότσεστι πριν δύο χρόνια, είναι σπουδαίος σκόρερ, μπορεί να οργανώσει εξαιρετικά και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Ριντ, θα βοηθήσει πολύ τον Νίκο (σ.σ. Μιλουτίνοφ). Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν θέλουμε να τους “κάψουμε” τους ψηλούς μας. Είναι δυνατός, εκρηκτικός, και θα τον βοηθήσει και θα πάρει ένα μεγάλο φορτίο από τον Νίκο».

Για τα καλά λόγια του Σπανούλη προς το πρόσωπό του: «Το ότι ήρθαν από τον Σπανούλη αυτά τα λόγια είναι εκπληκτικό, είναι ωραίο. Είναι ένας θρύλος. Μαθαίνω από εκείνον. Όλα γίνονται για την ομάδα, βρίσκουμε τους ρόλους μας και θέλουμε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτό. Ελπίζω να έρθουν ανάλογα λόγια από εκείνον και στο μέλλον».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Σας αγαπάμε. Ειδικά αυτούς που μας δίνουν κουράγιο. Ελάτε να μας υποστηρίξετε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!