Τεράστιο σύλλογο με πολλούς φιλάθλους χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο νεοφερμένος χαφ του «τριφυλλιού», Άνταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος μέσος τόνισε στην κάμερα του PAO TV ότι αποφάσισε εύκολα να μετακομίσει στους «πράσινους» και θέλει να τους επαναφέρει εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAO TV:
- Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να αποδεχτείς την προσφορά του Παναθηναϊκού;
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με ήθελαν. Όταν προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού, για μένα ήταν εύκολο να αποφασίσω. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πολλούς φιλάθλους».

- Προέρχεσαι από δύο πολύ καλές σεζόν στη Ριέκα. Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; «Ήταν δύο εξαιρετικές σεζόν για μένα. Βελτιώθηκα ως παίκτης αυτά τα δύο χρόνια και νομίζω ότι είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού».

- Τι στόχους βάζεις στον Παναθηναϊκό; «Ο βασικός στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα και συντελέσω στα να γίνουν πράξη οι ιδέες του προπονητή και του συλλόγου γενικότερα. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει ο σύλλογος».

- Πώς θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου; «Μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή. Μπορώ να διαβάσω το παιχνίδι, βλέπω γήπεδο γενικότερα και τρέχω αρκετά. Αυτά είναι τα βασικά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Στο παρελθόν μπορεί να μην σκόραρα αρκετά, αλλά θεωρώ ότι είναι και αυτή μία από τις ικανότητες μου. Οπότε αποτελεί και έναν έξτρα στόχο για μένα, το να σκοράρω όσο περισσότερα γκολ μπορώ με την φανέλα του Παναθηναϊκού».

- Υπέγραψες συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει για σένα αυτή η μακροχρόνια δέσμευση; «Είναι θετικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Είναι μια ένδειξη εμπιστοσύνης του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Πρώτα πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα, στις οδηγίες του προπονητή, στο νέο μέρος που θα μείνω (σ.σ. Αθήνα) και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

- Μίλησες ήδη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; «Μίλησα ήδη χθες μαζί του. Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε είναι πολύ καλή. Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός προπονητής και το δείχνουν τα αποτελέσματα αυτό. Πέρσι κέρδισε το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από χρόνια. Πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά».

- Ζήτησες πληροφορίες για την ομάδα από κάποιον πριν επιλέξεις τον Παναθηναϊκό; «Όχι, γιατί γνώριζα ήδη πολλά για τον σύλλογο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είπα ότι η επιλογή του να έρθω ήταν εύκολη. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου και ότι τώρα μεγαλώνει ξανά. Είναι δουλειά δική μου και όλης της ομάδας να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»