Πυρηνικό εργοστάσιο στο Τεμελίν της Τσεχίας μετέτρεψε σε διαγωνισμό με μπικίνι τη διαδικασία για την επιλογή εκπαιδευόμενης. Δημοσίευσαν στο Facebook τις φωτογραφίες 10 αποφοίτων γυμνασίου με μαγιό και κράνος την προηγούμενη εβδομάδα, δηλώνοντας ότι όποια συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα αναδειχθεί «Μις Ενέργεια 2017» και θα κερδίσει δύο εβδομάδες πρακτικής στην εταιρεία.

«Πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ καλόγουστες. Ο συνδυασμός της ομορφιάς με το βιομηχανικό περιβάλλον δίνει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα», ανέφερε μάλιστα η εταιρεία σε σχόλιο στη δημοσίευση. Οπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη. «Θεωρείτε τον αριθμό των like κάτω από ημίγυμνες νεαρές γυναίκες ως επαρκές ή καλόγουστο κριτήριο για μία επαγγελματική ευκαιρία;», ήταν ένα ενδεικτικό σχόλιο χρήστη.

Τελικά, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η εταιρεία απολογήθηκε έπειτα από δύο ημέρες, δηλώνοντας ότι θα προσφέρει την ευκαιρία για πρακτική και στις δέκα κοπέλες, σύμφωνα με το CNN.



Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο

«Καμπανάκι» για έξαρση της γρίπης κατά τις γιορτές: Ποιοι κινδυνεύουν και πώς προστατευόμαστε