Ο Τσικίνιο τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν το τέλειο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έπαιξαν ως σύνολο κι ήταν αποφασισμένοι, ζητώντας από δω και πέρα να κοιτούν ξεχωριστά κάθε ματς.

Αναλυτικά: «Πιστέψαμε στον εαυτό μας. Ήρθαμε μέσα εδώ, κάναμε το τέλειο παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση. Είναι σημαντικό το σύνολο σε μία ομάδα, δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό και μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό στο τέλος.

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, όπως το ότι σε δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν παίξαμε καθόλου καλά. Σήμερα παίξαμε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε αυτό κι είναι μία σπουδαία μέρα για τον σύλλογο. Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Κοιτάμε πλέον το ματς με την ΑΕΚ και μετά θα κοιτάξουμε ένα-ένα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αυτά κρατάει ο Παναθηναϊκός από την πρόκριση κόντρα στην Πάκσι»

«Ενωμένοι σαν ένα»: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού από το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα στην Πάκσι!

Ραστόντερ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η δουλειά δεν σταματά στο γρασίδι, προπονούμαι και πνευματικά για να σκοράρω»

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ η 2η μεγαλύτερη προσέλευση στα προκριματικά του Conference League - Υποδειγματική στάση ο κόσμος

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Αθανασίου: «Τα αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, το… οξυγόνο από τον Γιάγκουσιτς και ο ρόλος του Ταμπόρδα»

Ιταλός διαιτητής, δεύτερης κατηγορίας στο Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948

Oι ώρες των αγώνων του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Παγκάκης: «Η Πάκσι δεν βρήκε αντίδοτο στο χτύπημα της κόμπρας - Σε φάση ανοικοδόμησης ο Παναθηναϊκός»

Αποθέωσε Παυλίδη ο Μάρκο Σίλβα: «Παίκτης – κλειδί, είναι από εκείνους που αρνούνται να ηττηθούν»