Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) οι Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα, με τους δύο παίκτες να παραχωρούν και τις πρώτες τους δηλώσεις.

Από την πλευρά του, ο Τσικίνιο, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπενφίκα, εξέφρασε την χαρά του για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», ενώ, στάθηκε και στην παρουσία αρκετών Πορτογάλων ποδοσφαιριστών και προπονητών, στην ομάδα των Πειραιωτών.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μια φλόγα που έγινε πυρκαγιά - 118 Χρόνια Σύλλογος Μεγάλος»

Ανακοίνωσε Παυλή ο Πανσερραϊκός

Ανέβασε ρυθμούς ο Σαλσίδο στον ΟΦΗ

Το αφιέρωμα της UEFA στον Ράφα Μπενίτεθ: O Παναθηναϊκός, η καριέρα και το τεράστιο «πρεστίζ» του Ισπανού!

Τσακίρης: «Οι ενδείξεις για την πρόθεση του Μάκελι να ''παίξει'' Ολυμπιακό - Πού κρίθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι κινήσεις που ακολουθούν μετά τους Σισοκό και Ερνάντεθ»

Μαγνητική την Τρίτη ο Κωνσταντέλιας - Σίγουρη η απουσία με Παναθηναϊκό, ελάχιστες πιθανότητες και για Άρη

Το συγκλονιστικό μήνυμα του ΠΑΟΚ: «Ποτέ ξανά τέτοιες άδικες απώλειες στον αθλητισμό - O Θεός να σας έχει ασφαλείς»

Ντέμης: «Δεν είδα έναν διαιτητή που μπήκε μέσα να παίξει εναντίον της ΑΕΚ - VARίσιο πέναλτι, δεν μπορεί να μην το δώσει»

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μάνσα από τον Ολυμπιακό