Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίζονται στο εξωτερικό και πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο νεαρός μπακ-χαφ αγωνίζεται ως δανεικός στην Βίλεμ και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Άπελντοορν για το Κύπελλο Ολλανδίας, πέτυχε δύο γκολ στη εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-2. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Έλληνα άσο να σκοράρει με τη γλώσσα έξω και αυτό είναι κάτι που ζητήθηκε να σχολιάσει.

«Πάντα έπαιζα με τη γλώσσα έξω. Δεν το σκέφτομαι την ώρα του ματς γιατί μπορεί να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Είναι το στυλ μου», απάντησε ο 23χρονος άσος και στη συνέχεια μίλησε για την προσαρμογή του στην Ολλανδία: «Υπάρχουν Έλληνες που με έχουν βοηθήσει, όπως ο Γιάννης. Θα μπορούσε ηλικιακά να είναι πατέρας μου, αλλά τον νιώθω σαν αδερφό μου. Πηγαίνω παντού με τον Γιάννη. Για ποτό, για φαγητό. Υπάρχουν κι ελληνικά εστιατόρια στο Τίλμπουργκ».

Καταλήγοντας, ο Τσιμίκας αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον τον Κώστα Λάμπρου (πρώην παίκτη της Βίλεμ και νυν του Άγιαξ): «Μιλήσαμε πριν φύγει για το Άμστερνταμ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τη Βίλεμ, ειδικά για τους οπαδούς της. Θα του έλειπαν μου είπε».

Δείτε το σχετικό βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube