Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και την γενικότερη κατάσταση του «δικέφαλου», ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Βοσνίας με την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα ντέρμπι, όπως όλα τα άλλα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δυο πλευρές και πραγματικά μου είναι δύσκολο να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε ένα. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη και στη συνέχεια ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα. Νομίζω πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ. Ελπίζω να έχουμε στα επόμενα παιχνίδια την τύχη με το μέρος μας».

Για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Εθνική Ελλάδος στις 13 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Η Εθνική Ελλάδας έχει ανέβει σαν ομάδα, διαθέτουν ποιότητα και καλές μονάδες. Χαίρομαι που αρκετοί συμπαίκτες μου αποτελούν βασικά μέλη των αντιπροσωπευτικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και συζητάμε συχνά...».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.