Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την κρίσιμη, πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου του Conference League, εκεί όπου θα προσπαθήσει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης προς τα playoffs.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Τσιριβέγια, που εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού», στάθηκε στα στοιχεία εκείνα που μπορούν να βγάλουν την ομάδα από δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, εντόπισε το τι βοήθησε στην πρόκριση επί της Πάκσι, ενώ μίλησε και για τις διαφορές ανάμεσα στα φετινά και τα περσινά προκριματικά.


Για τα περσινά και τα φετινά προκριματικά και ποιο είναι το μεγαλύτερο ατού που ακόμα δεν έχει δείξει ο Παναθηναϊκός «Η εμπειρία βοηθάει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Απέναντι στη Πάκσι, ιδίως στα τελευταία 30 λεπτά ήμασταν ψύχραιμοι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Πρέπει να δείχνουμε περισσότερο χαρακτήρα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι. Με την εμπειρία και την ηρεμία μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Αν είναι διαφορετικό να παίζεις το πρώτο ματς εντός ή εκτός «Δεν νομίζω. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Είμαστε μια επιθετικογενής ομάδα και πάμε στον αγώνα για να κάνουμε την διαφορά αύριο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»