Την πρώτη του νίκη στην επανασύνδεση με τον πατέρα του πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το βράδυ του Σαββάτου (09/08), επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) του Ούγγρου, Φαμπιάν Μοροζάν για τον δεύτερο γύρο του Cincinnati Open.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως απόλαυσε τον αγώνα και τη νίκη του, διότι το τελευταίο διάστημα έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές εντός και εκτός κορτ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας με πολλές δύσκολες στιγμές, τις οποίες κατάφερα και αντιμετώπισα πολύ έξυπνα. Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται διαφορετικό προς το τέλος, ένιωσα μεγαλύτερη άνεση στα χτυπήματά μου, ένιωσα πως ό,τι αποφάσεις έπαιρνα και ό,τι προσπαθούσα να βάλω στο παιχνίδι μου έδινε κίνητρο, ήμουν πιο χαλαρός.

Γενικά το απόλαυσα πολύ σήμερα, θα έλεγα, ήταν απολαυστική νίκη, διότι έχω περάσει δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες και είναι ωραίο να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει σε αυτό το επίπεδο προς το τέλος του αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube