Μπορεί να αγχώθηκαν αλλά τελικά οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν του Ατρόμητου 2-1. Ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο ψυχολογική τόνωση, ενώ έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη.

«Βαθμολογικά ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μετά το τελικό ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε ψυχολογικά τον ρυθμό μας. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό και βοήθησε το απίστευτο γκολ του Ναπολεόνι. Μας βοήθησε πολύ η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας ανέβηκε, έπαιξε γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ήρθε το 2ο γκολ. Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη, θα ξεχάσουμε οριστικά τον τελικό. Αφήνουμε το ματς γιατί έχουμε ένα σπουδαίο μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες κουβαλούν κούραση, είπε: «Ήταν δύσκολο να αλλάξουμε την ομάδα γιατί όταν έχεις άσχημη ψυχολογία, προσπαθείς να κρατηθείς από την συνοχή και τον χαρακτήρα. Μόνο οι ίδιοι οι παίκτες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Τώρα πλέον μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το υπόλοιπο ρόστερ. Μέσα στην καταιγίδα του τελικού βγήκε κάτι θετικό, ότι ο κόσμος έβγαλε αγάπη και πάθος για την ομάδα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι γκραν κινιόλ την Τετάρτη και χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Για την βαθμολογία, τόνισε: «Τα play off είναι μια διαφορετική ιστορία, ο ΠΑΟΚ είχε κακή ψυχολογία, έχασε χρόνο με τα εσωτερικά του προβλήματα. Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ είχαν χρόνο να προετοιμαστούν. Πάντως για εμάς ο πιο δυνατός αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ παρά το κακό ξεκίνημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!