Τα χαρακτηριστικά του Ελ Χιλέλ Σουντανί, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ανέλυσε στο sportfm.gr ο Ιβάν Τσόβιτς!

Ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης μας μίλησε για τον 31χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος του είχε γίνει... εφιάλτης! Έξι γκολ σε εννιά ματς που τον βρήκε απέναντί του και όπως μας τόνισε ο Τσόβιτς... σιχαινόταν να τον έχει αντίπαλο!

Την ίδια ώρα, πάντως, τον αποθέωσε ως ποδοσφαιριστή λέγοντας πως είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ τα τελευταία χρόνια και γενικότερα από το πρωτάθλημα Κροατίας, ενώ υποστήριξε πως θα κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό!

-Ιβάν, ο Σουντανί βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού... Ποια είναι η γνώμη σου για τον ποδοσφαιριστή;
«Νομίζω πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα τελευταία δέκα χρόνια. Και φυσικά ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο πρωτάθλημα της Κροατίας».

-Τον έχεις αντιμετωπίσει άλλωστε αρκετές φορές σαν αντίπαλος...
«Ναι αυτό ισχύει. Σαν ποδοσφαιριστής είναι πολύ γρήγορος αλλά και πολύ επικίνδυνος. Ειδικά όταν πηγαίνει σε ατομικές προσπάθειες και στο ένας εναντίον ενός! Έχει επίσης, πάρα πολύ καλά τελειώματα των φάσεων. Πάντα... σιχαινόμουν να παίζω αντίπαλός του, δεν μου άρεσε καθόλου».

-Εσύ έχεις παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για έναν χρόνο και το γνωρίζεις. Θα είναι εύκολο πιστεύεις για τον Σουντανί να προσαρμοστεί;
«Νομίζω πως ναι, θα μπορέσει εύκολα να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος πως θα τον ανεβάσει επίπεδο».

-Και θα ήθελα για το τέλος να μου μιλήσεις και για τον χαρακτήρα του...
«Κοίταξε, εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δηλαδή εκτός γηπέδου. Στην Κροατία είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ πολλά άτομα τα οποία γνωρίζω λένε καλά λόγια γι αυτόν και ότι είναι ωραίος τύπος. Παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτι του και έχω ακούσει πως είναι καλός επαγγελματίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube