Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι στην Ατλάντα για τον μεγάλο αποψινό ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Αγγλία (22:00). Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της Ρίβερ Πλέιτ ξέρει πως το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες, λόγω και της ιστορίας ανάμεσα στις δύο χώρες με την υπόθεση των νησιών Φόκλαντ.

«Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι ξεχωριστός, κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι», τόνισε ο 45χρονος Αργεντινός, που είχε φορέσει και μια φορά τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, το 2003.

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα κερδίσει όποιος κατανοεί καλύτερα το παιχνίδι και δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που ζούμε αυτή τη στιγμή με την εθνική ομάδα. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα· δεν τα παρατούν ποτέ. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα μας», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένα βίντεο με όλα τα γκολ του Μουντιάλ, σαν… δροσιά στον καύσωνα!

«Μίκρυνε τον εαυτό της μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου»: Κράξιμο στην Αργεντινή για τη συμπεριφορά της στον τελικό!

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν τον τελικό του Μουντιάλ 2026

Ο Σκαλόνι έκλαψε με λυγμούς και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου!

Μουντιάλ: Το άσπρο κομμάτι που έπεσε απ’ το στόμα του Ρόμπι Γουίλιαμς και οι θεωρίες για ναρκωτικά - Τι απάντησε ο ίδιος

«Κούκου-Κουκουρέγια»: Ο Ισπανός μπακ είπε ξανά το viral τραγούδι του!

Χωρίς Μέσι και ακόμη εννέα παίκτες επέστρεψε η εθνική Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες

Λαοθάλασσα στην παρέλαση της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας

Συγκλονίζει για Μέσι ο Ντι Μαρία: «Σε ευχαριστώ που είσαι Αργεντινός - Είσαι ο μεγαλύτερος στην ιστορία, είσαι αιώνιος»

Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, αλλά κρατάω όλα όσα πετύχαμε»