Στην Ρίβερ Πλέιτ θα ήθελε να τελειώσει την πλούσια καριέρα του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως όταν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αν τον θέλει ο αργεντίνικος σύλλογος, τότε και εκείνος θα ήθελε εκεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρίβερ Πλέιτ. Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει και μόλις τελειώσει θα ήθελα να γυρίσω στην Ρίβερ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μακάρι να μπορέσω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metro 95.1 FM» ο 34χρονος μεσοεπιθετικός που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 και πρόσθεσε:

«Εάν δω πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, θα διεκδικήσω τις πιθανότητές μου. Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση στη Ρίβερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και τους ιθύνοντές του. Αν με θέλουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πάω εκεί, θα το κάνω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»