Ιδιαίτερα αγαπητός παραμένει στους φίλους της Ρίβερ Πλέιτ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στον τύπο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί ξανά στο «Μονουμεντάλ».

«Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην οποία δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Νιώθω καλά, φροντίζω τον εαυτό μου και προετοιμάζομαι κατάλληλα.

Υπήρξαν κάποιες επαφές, αλλά όχι επίσημες. Παρακολουθώ τα παιχνίδια της Ρίβερ από απόσταση. Είναι κάπως περίπλοκο λόγω της ώρας, αλλά προσπαθώ να βλέπω τα παιχνίδια της.

Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρίβερ κατακτώντας και το Κόπα Λιμπερταδόρες»
, ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»