Αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/7) αναμένεται να βρίσκεται στο Χορστ ο Ροντρίγκο Ρέι, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, όπως μετέδωσε στους 94,6 ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, μάλιστα, που είναι με μια βαλίτσα στο χέρι τις τελευταίες μέρες, αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή και να παίξει στο σπουδαίο -αλλά κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό με τον Άγιαξ, το Σάββατο, στις 21:00.

Σε ό,τι αφορά το εν λόγω ματς, πάντως, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σημείωσε πως, μέχρι στιγμής, δεν έχει αλλάξει τίποτα, μετά την τραγική είδηση για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη του Νούρι και θα διεξαχθεί κανονικά. Προς το παρόν, ξαναλέμε, γιατί, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, το κλίμα στον «Αίαντα» είναι εξαιρετικά βαρύ.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα μεταγραφικά, τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει ακόμη ένα στόπερ, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ούτε βιάζονται ούτε «καίγονται», καθώς θεωρούν πως μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με τους υπάρχοντες τέσσερις του ρόστερ, τους Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά και Πούγγουρα.

Τέλος, για το θέμα με την ενδεχόμενη κατάργηση των πλέι οφ, επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ συμφωνεί να μη γίνουν καθόλου.

Ακούστε όσα μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.