Στους άξονες του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ξεχωρίζοντας ως σημαντικότερη αναφορά απ’ όλες αυτή για το νέο γήπεδο.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι απόφαση του «δικεφάλου του Βορρά» είναι να προχωρήσει βάσει του πλάνου Λουτσέσκου, το οποίο προβλέπει τις μικρότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ.

Γι’ αυτό, όπως εξήγησε, πρώτος στόχος είναι οι ανανεώσεις των Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και έπειτα η μεταγραφή δυο βασικών παικτών στη θέση του φορ και του χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.