Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.


Αρχικώς, ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικώς στην έλευση του Γιώργου Γιακουμάκη στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει και από την Παρασκευή να ενταχθεί στις προπονήσεις του συλλόγου. Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και πως θα χρειαστεί ένα σημαντικό διάστημα προσαρμογής, με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν μέχρι τότε ουσιαστικά με ένα φορ (σσ. Τσάλοφ).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ζήτημα του Χρήστου Ζαφείρη, ξεκαθαρίζοντας πως απομένουν δύο σημαντικά βήματα μέχρι το οριστικό deal. Το ένα είναι να βρει η Σλάβια αντικαταστάτη και το άλλο να οριστικοποιηθεί το οικονομικό κομμάτι των δύο ομάδων.

Τέλος, αναφορικά με τη ρεβάνς της Αυστρίας κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ για τον τρίτο προκριμαιτκό γύρο του Europa League, τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία να προλάβει ο Μαντί Καμαρά, ενώ, αντιθέτως, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για τον Τάισον.



Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Θα μετρήσει πολύ αν φύγει αλώβητη η ΑΕΚ από το Φάληρο-Έχει στοιχεία για να είναι βασικός ο Γκατσίνοβιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Το βλέμμα στους 5 παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετώπιζαν προβλήματα»

Καλαμάτα στον κόσμο της: «Μια πόλη, μια ομάδα, χιλιάδες ευχαριστώ»

Σταματέλος: «Πολιτική η δήλωση του Βρούτση για ΟΑΚΑ, μέσα στον Απρίλιο περιμένουμε ενημέρωση από Ολυμπιακό»

Μπέος: «Έμαθα για μεθοδεύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Κατηγορηματικά αντίθετος να γίνουν 16 οι ομάδες»

Δεσύλλας: «Αναμονή για τους τραυματίες - Έρχονται οι υπεύθυνοι για το στέγαστρο του Βοτανικού»

Βρούτσης για το ΟΑΚΑ: «Κάθε αίτημα αξιολογείται θεσμικά - Η Πολιτεία εγγυάται την τήρηση των κανόνων»

ΠΑΟΚ: Με πολλά ερωτηματικά η επιστροφή στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Επιστροφές στα Σπάτα και «ξεμούδιασμα» με Νέα Σαλαμίνα ενόψει ντέρμπι

Μεντιλίμπαρ: Θέλει Ολυμπιακό… Ευρώπης στα πλέι οφ για να πάρει το πρωτάθλημα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.