Έναν ΠΑΟΚ με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και χωρίς πολλά ρίσκα, ο οποίος θα πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που… παραδοσιακά αντιμετωπίζει, περιμένει δει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Σε κάνα μήνα θα είναι πιο σημαντικό να είναι πρωτοπόρος ο ΠΑΟΚ, όχι τώρα. Για να το πάρει πρέπει να σταθεί, να παίξει, να αντιμετωπίσει στα ίσια, ακόμα και με το δικό της στυλ, την ΑΕΚ, που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται. Πολυσυζητημένο ζευγάρι, σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τακτική του Λουτσέσκου, είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί το ρίσκο, το build up από τον τερματοφύλακα. Δεν… ντρέπεται πλέον ο ΠΑΟΚ ακόμα και ο Κοτάρσκι να κάνει επίθεση με ελεύθερο. Θα μπει νερό στο κρασί, για να διεκδικήσει και την δεύτερη μπάλα, ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι καλά ο ΠΑΟΚ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το κεντρικό πρόσωπο που είναι αμφίβολος προκαλεί έναν φόβο είναι ο Ότο, γιατί είναι ο βασικός δεξιός μπακ του «δικέφαλου του Βορρά» και, αν βγάλει τη σημερινή προπόνηση, θα ξεκινήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι κάποια άλλα ζητήματα που ήταν ανοιχτά για την 11άδα του ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαριστεί, πλέον, με τον Μπράντον να είναι ο φορ, τον Σβαμπ βασικός στον άξονα και κράτησε μια επιφύλαξη για το 10 και το Κωνσταντέλιας-Μουργκ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.