Τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την πιθανή συμφωνία της Alter Ego -συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη- για αγορά μετοχών της Forthnet, ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δεν έπεσαν από τα σύννεφα στον ΠΑΟΚ. Είχαν προσπαθήσει να καταλάβουν γιατί η Nova έχει αυτή τη στάση απέναντι στον σύλλογο. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι σαν να υπάρχει κάποια εξωτερική επιρροή. Έγινε μια υποτιμητική πρόταση που δεν κατατέθηκε εγγράφως», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, που βρίσκεται σε εκκρεμότητα μετά την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο, είπε: «Χάνεται χρόνος σε ένα κομβικό σημείο, πρέπει να στηριχθεί στην καθημερινότητα ο προπονητής. Ο Μπράνκο παραμένει για να διευκολύνει για ένα διάστημα. Δεν ένιωθε καλά με τον ρόλο του. Το μοντέλο είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Μετά τον Άρνεσεν άλλαξε και δημιουργούνται τέτοια ζητήματα. Είναι σύνθετο θέμα και για αυτό δημιουργούνται προβλήματα».

Ακούστε όλα όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.