Προσηλωμένος στο ματς με την Κοπεγχάγη, παρά το σοκ από την ισοπαλία με τον Βόλο είναι ο ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει ένα σοκ καταγεγραμμένο, με όσους έχω μιλήσει δεν έχουν συνέλθει. Δεν υπάρχει εξήγηση τι έφταιξε και γύρισε το ματς. Χθες ο προπονητής επέλεξε να μην πει τίποτα, για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Το ματς με την Κοπεγχάγη κρίνει την πρωτιά, αν το χάσει την ξεχνάει. Κανείς δεν υποτιμάει την Ευρώπη και όλοι τονίζουν ότι πρέπει να περάσει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι επιστρέφει σίγουρα ο Σίντκλεϊ στον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά δεν παίζει ο Ροντρίγκο που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη, ενώ για την Κυριακή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για Κρέσπο, που ίσως μπει σήμερα στην αποστολή για Δανία.

Ενώ, ερωτηθείς για την 11άδα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Λουτσέσκου θα ξεκινήσει τον Μιτρίτσα στην Δανία, με τον Μπίσεσβαρ να μένει στον πάγκο και πως το μεγάλο ζήτημα είναι στα μπακ, δεξί και κεντρικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube