Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο αποτέλεσμα της έφεσης της ομάδας στην πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του Λουτσέσκου, επισημαίνοντας ότι δεν έχει υπάρξει κάποια εξήγηση για το πώς προκύπτει ο αριθμός των 45 ημερών τιμωρία, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση δεν έχει κάνει καμία αντίδραση για το αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα έχει αναφερθεί στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδα αλλά και την προσπάθεια να διορθωθούν πράγματα που έγιναν ή δεν έγιναν το καλοκαίρι με αποχωρήσεις παικτών και προσθήκες.

«Στόχος των υπεύθυνων της ΠΑΕ είναι να μην μείνουν πολλές ανοιχτές υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι», ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ενώ υπογράμμισε την περίπτωση του άσου της Φαμαλικάο, Τόπιτς, για την οποία φέρεται να απασχολεί και το σημαντικότερο δείχνει την λογική που θα υπάρξει στα μεταγραφικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρώτος παντού ο Πινέδα, το γκολ με τον ΠΑΟΚ ψηφίστηκε το κορυφαίο της σεζόν - Μόνο με παίκτες της ΑΕΚ το top-5!

«Ανήκεις εκεί που δεν φοβάσαι»: Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας του Ατρομήτου

«Σε προχωρημένες επαφές με τον ατζέντη του Σανταμαρία ο ΠΑΟΚ - Ο Κορμπεράν δεν τον υπολογίζει στη Βαλένθια»

Τσακίρης: «Γιατί είναι σχεδόν ανέφικτο του Μπαρίνοφ»

«Κουζουλάθηκαν» οι φίλοι του ΟΦΗ: Eξαφάνισαν 2,5 χιλ. εισιτήρια διαρκείας σε μια εβδομάδα

Μαφέο: «Όταν σε καλεί ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να πεις όχι - Η παρουσία του Μεντιλίμπαρ κάνει τα πάντα πιο εύκολα»

Asteras AKTOR: Υπέγραψε ο Κώτσιρας, προχωρά με Κούτρη, πιέζει για Κουρμπέλη!

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Ηλιόπουλου στο αυτοκινοτοδρόμιο της Πάτρας - Το σχέδιο για Formula 1

Νικολακόπουλος: «Το παζλ στον Ολυμπιακό με τους στόπερ, τους Μαρτίν και τον Ρόκα»

«Σήμερα στην Αθήνα o Ντε Φράι για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.