Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο τον ευρωπαϊκό σεφτέ ενάντια στη RFS και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε τα τελευταία από το στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ σχολίασε αρχικά όσα ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννης Μιχαηλίδης, πριν αναφερθεί στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή.

Εκτίμησε λοιπόν ότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε επίπεδο ενδεκάδας σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι η μόνη δεδομένη αλλαγή είναι ο Μουργκ, που δεν είναι στη λίστα.

Από εκεί και πέρα, παίζεται το αν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα οι Μπάμπα και Τσάλοφ, με αμφότερους να θέτουν υποψηφιότητα για κάτι τέτοιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονήθηκε ατομικά χθες στην Τούμπα ο Κωνσταντέλιας

Ανατροπή με Κωνσταντέλια: Πετάει για Βέλγιο και θα βρίσκεται στη διάθεση του ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο ερωτηματικό το πώς θα αντικατασταθεί ο Κωνσταντέλιας στην 11άδα του ΠΑΟΚ»

Άντερλεχτ-ΠΑΟΚ: Στις Βρυξέλλες για την ανατροπή ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Τσορμπατζόγλου: «Διαφορετικός αγωνιστικά και τακτικά ο ΠΑΟΚ μετά την απουσία Κωνσταντέλια»

Λίσι: «Να παλέψουμε για εμάς, για τον κόσμο και να πάρουμε την πρόκριση και για τον Κωνσταντέλια»

Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε τι δεν κάναμε καλά στο πρώτο ματς, να φύγουμε με την πρόκριση»

Σίκαν: «Ο Τάισον ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα στην καριέρα μου»

Μπρούνο: «Το χειρότερο για εμάς είναι να μείνουμε στην νίκη μας στην Τούμπα - Έχουμε κάνει ειδική προπόνηση στα πέναλτι»

Εκτός μάχης ο Κωνσταντέλιας για Άντερλεχτ-Έμεινε Θεσσαλονίκη για οικογενειακό ζήτημα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.