Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου που μίλησε για τα μεταγραφικά που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην περίπτωση του σέντερ φορ Χοσέλου, τονίζοντας πως είναι μια περίπτωση που δεν περνάει αδιάφορη για τον δικέφαλο του Βορρά, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεδομένα απασχολεί τους ανθρώπους του συλλόγου.

Στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα με τον Γιαννούλη, ενώ μίλησε και για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντινάμο Κιέβου όπου σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Τάχα Άλι, με τον Σανταμαρία επίσης να δηλώνει παρών για τον ΠΑΟΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.