Ένα… βουνό έχει να ανέβει ο ΠΑΟΚ, λόγω της κακής αγωνιστικής του κατάστασης και των προβλημάτων τραυματισμών, με αποτέλεσμα και το παιχνίδι του κόντρα στον Ιωνικό να κρύβει κινδύνους, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Λουτσέσκου γιατί δεν έχει χρόνο να δουλέψει, να ξεκουράσει ή να κάνει το οτιδήποτε πιστεύει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του. Το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο. Δεν ξεκούρασε κάποιους κομβικους παίκτες την Τετάρτη. Έπαιξε πάνω από μισάωρο ακόμα κι ο Ζίβκοβιτς, ο Σβαμπ που είναι επιβαρυμένος. Και ο Αουγκούστο που επιστρέφει, είναι δύσκολο να μπει από το ξεκίνημα, έχει δύο θλάσεις. Από άποψη προσώπων δεν μπορεί λοιπόν να αλλάξει κάτι. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ, με όποιον κι αν παίζει είναι δύσκολο το ματς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξέφρασε την πεποίθηση ότι, αν ο «δικέφαλος του Βορρά» πάρει την πρόκριση στην Ευρώπη, θα μπορέσει να πάρει και ψυχολογία για να βγει το 2021.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Μιχαηλίδης μπορεί να βγάλει καλύτερα την μπάλα χαρακτηρίζοντας σημαντική την επιστροφή του και πως ο Κούρτιτς είναι πρώτος σε τελικές πράγμα που δείχνει πάρα πολλά για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Με αυτοπεποίθηση για τον τίτλο η ΑΕΚ παρά τη χαμένη ευκαιρία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.