Μπόλικα τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να μεταφέρει τα τελευταία νέα από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην επικείμενη απόκτηση του Πένια, στεκόμενος στο ότι οι πρωταθλητές είχαν ξεχωρίσει δύο χαφ, τον Περουβιανό και έναν κόφτη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προτιμά τον πρώτο καθώς θεώρησε η ομάδα του χρειαζόταν έναν παίκτη με επιθετικογενή στοιχεία.

Ωστόσο, τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά στον Μπακαγιόκο, συνεπώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει στην πορεία αμυντικός μέσος.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή ενόψει ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Εφέσεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.