Στην περιβόητη δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι προφανώς τα λεγόμενα του Ουρουγουανού τεχνικού για πόλεμο που δέχεται η ομάδα του και κάποιους «που περπατούν σαν κατσαρίδες» οφείλονται στην πίεση της εβδομάδας που προηγήθηκε.

Σημείωσε, δε, ότι πιθανότατα ήταν και η αντίδραση του τεχνικού του «δικεφάλου του Βορρά» στα σχόλια από την πλευρά του Άρη για το γεγονός ότι δεν βγήκε να μιλήσει μετά την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χειρουργήθηκε ο Ουναΐ, σε 4-5 μήνες η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό

Τελεσίδικη απόφαση: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις, αφαιρούνται οι βαθμοί από Βόλο και Πανσερραϊκό!

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.