Το αν και πόσο η διακοπή για τις γιορτές έχει επηρεάσει τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που διερωτήθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (20:00).

«Το ερωτηματικό είναι αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να συνεχίσει στον ρυθμό που είχε πριν τη διακοπή. Ήταν πολύ φορμαρισμένος αλλά ακολούθησε διακοπή δύο εβδομάδων και δεν ξέρουμε πόσο θα έχει επηρεάσει την ομάδα», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Ο Εκόνγκ και ο Σαμάτα θα παίξουν σήμερα κι αύριο φεύγουν για το Κόπα Άφρικα. Να δούμε, επίσης, αν ο Λουτσέσκου θα επιλέξει το δίδυμο Μεϊτέ-Οζντόεφ ή Σβαμπ-Τσιγγάρα. Στις δοκιμές φάνηκε πως θα προτιμήσει το δεύτερο, ίσως γιατί έρχεται και το ντέρμπι με τον Άρη. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Σάστρε, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.