Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αφού αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ντεσπόντοφ στις προπονήσεις μετά από αρκετούς μήνες επισημαίνοντας το πόσο μεγάλη ανάγκη το είχε αυτό ο παίκτης, πρόσθεσε ότι σήμερα αναμένονται και οι τελευταίοι διεθνείς της ομάδας.

Στο κύριο ζήτημα που αναφέρθηκε ήταν το συμβόλαιο του Μιχαηλίδη. Υπογράμμισε ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του ο ΠΑΟΚ έχει ισχύ μέχρι το 2027 αλλά σε αυτό εμπεριέχεται και μια οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο δηλαδή, μέχρι το 2028.

«…Άρα δεν τίθεται θέμα να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπάρχει δεδομένα επαναπροσέγγιση και εκτιμάται ότι σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις», τόνισε καταλήγοντας ότι μετά θα ξεκινήσουν οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ζίβκοβιτς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.