Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, συνομιλώντας με τον Νίκο Ζέρβα στην εκπομπή Newsroom.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε το καλοκαίρι του με τη νίκη επί της Σάμροκ και φαίνεται πως η διοίκηση φορτσάρει μεταγραφικά. Υπήρξε μία παγωμάρα και μία στατικότητα μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, όμως πλέον αλλάζει το σκηνικό ώστε να βρεθούν ποδοσφαιριστές. Αναζητείται ένας χαφ καλύτερος του Μεϊτέ και τουλάχιστον ένας στόπερ υψηλού επιπέδου. Αυτές είναι οι δύο προτεραιότητες από το πάνω ράφι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αλλά και στη φημολογία πως ο Θεοχάρης Τσιγγάρας βρίσκεται κοντά στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως υπάρχουν συζητήσεις ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το δημοσίευμα περί επικείμενης απόλυσης του Ραζβάν Λουτσέσκου που προέκυψε από τη Ρωσία, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για κάτι σχετικό.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ίσως στην αποστολή με Σαχτάρ ο Βάργκα-Κανένας διαιτητής στην Ευρώπη δεν θα ακύρωνε το γκολ του Κουτέσα»

Αθανασίου: «Η χειρότερη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα - Ο διαιτητής αλλοίωσε την εικόνα του ματς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.