Στα επεισόδια που στιγμάτισαν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη -ως αποτέλεσμα μιας ανεξήγητης νοοτροπίας που υπάρχει σε κομμάτι του κόσμου του- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, εξήγησε ότι υπάρχει μια λογική (που δικαιολογείται μάλιστα από κάποιους) ότι από τη στιγμή που χάνεται ο στόχος του πρωταθλήματος, πρέπει να διαλυθούν όλα.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι εκτός της αδυναμίας να γίνει διαχείριση (προσωποποίηση της οποίας είναι ο Μπίσεσβαρ) και του λάθους που παραδέχθηκε ο ίδιος ο Λουτσέσκου (με τη δημιουργία υψηλών προσδοκιών), βασικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας έχει παίξει και η ασυνεννοησία από ένα σημείο και μετά στις μεταγραφές.

Όσο για τον στόχο του ΠΑΟΚ από ‘δω και πέρα, υπογράμμισε ότι θα γίνει μια ειλικρινής τοποθέτηση από πλευράς του συλλόγου και οι ρεαλιστικές προσδοκίες δεν μπορούν να φτάνουν πάνω από τη συνέχεια στην Ευρώπη, τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.