Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως όσα είδαμε από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο, με την ανατροπή από τους Θεσσαλούς, αποτελούν πλέον ένα ξεκάθαρο μοτίβο στην εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά».

«Στα εκτός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τα ίδια θέματα. Μπαίνει καλά, προηγείται νωρίς, αλλά μετά εμφανίζεται ανασφάλεια. Δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ γνώριζαν πόσο σημαντικό ήταν το τρίποντο στον Βόλο και πως η απώλεια βαθμών προκάλεσε μεγάλη ζημιά, επισημαίνοντας: «Όλα ξεκινούν από το πώς έχει αλλοιωθεί το ρόστερ και από το τι έχει συμβεί με τους συνεχόμενους τραυματισμούς».

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως: «Θα είναι πολύ ξεχωριστό το πρώτο ματς των playoffs…», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πίεση και οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.