Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου της Super League 1, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πέρυσι, σε μία χρονιά με ομοιότητες και συμμετοχή στην Ευρώπη, τελείωσε το πρωτάθλημα με 22 βαθμούς. Ακριβώς όσους έχει τώρα και αν κερδίσει τον Βόλο θα είναι +3. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι μικρός ο μέχρι τώρα απολογισμός. Αυτό που έπαθε ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και τη Λιβαδειά, θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει για πολύ καιρό. Πώς έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις ήταν πολύ σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Την τελευταία εβδομάδα και μέσα από την αλλαγή του κορμού, είτε επήλθε αναγκαστικά είτε βάση επιλογών, ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει στην άκρη την ασφάλεια στο παιχνίδι του και προσπαθεί με κύριους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίνονται σε αυτό το κομμάτι τον Σβαμπ και τον Κωνσταντέλια. Αυτοί οι δύο, με τα χαρακτηριστικά που έχουν, τον έχουν βοηθήσει να αλλάξουν εικόνα, όπως φάνηκε στα ματς με ΠΑΣ και Ιωνικό».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει σε καλή φάση, παρότι είχε 5-6 απόντες, του έκανε καλό στο ροτέισον και ενεργοποιήθηκαν κάποιοι άλλοι παίκτες. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα έχει τελειώσει καλούτσικα τον πρώτο γύρο και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για να δει τι θα κερδίσει σε κάθε περίπτωση από το παιχνίδι στο Φάληρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Τον έχει διαλύσει τον Παναθηναϊκό η άμυνά του - Ένα πεντάμηνο σε ελεύθερη πτώση βάσει αριθμών»

Κετσετζόγλου: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει - Όποιος το πάρει, θα το έχει πάρει δίκαια»

Τσορμπατζόγλου: «Στη συνείδηση πολλών πλέον ο ΠΑΟΚ αξίζει τον τίτλο»

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του «τελικού» με ΠΑΟΚ… πριν τον τελικό!

Το story Καραπαπά για το κλάμα του Ποντένσε

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μλαντένοβιτς

Άρης-ΠΑΟΚ: Το σχόλιο του Ντέμη για το ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο!

Ντέμης: «Επιτυχημένη η σεζόν του ΠΑΟΚ ακόμα και αν χάσει τον τίτλο - Δεν έκανε ένα βήμα μπροστά φέτος ο Παναθηναϊκός»

Ντέμης: Δεν ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Αλμέιδα, απλά ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός - Έπαιξε στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Ντέμης: Αν δεν έτρωγε η ΑΕΚ γκολ στο 90' από τον ΠΑΟΚ θα ήταν πετυχημένη η χρονιά και επειδή το έφαγε είναι αποτυχημένη;

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.