Για τα αγωνιστικά, αλλά και τα μεταγραφικά, θέματα του ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Τσόχο, χαρακτήρισε μεγάλη την ανάγκη ενίσχυσης στα χαφ και ξεκαθάρισε ότι παραμένει πρώτος στόχος ο Πένια.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την προσπάθεια δανεισμού του Τισουντάλι, εξηγώντας ότι με αυτόν τον τρόπο η ομάδα είναι σαν να παραδέχεται το λάθος του σχεδιασμού με τέσσερις φορ συνολικά.

Όσο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερο και κομβικό ματς, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν κρίνει τη σεζόν του ΠΑΟΚ και χρειάζεται προσοχή και από τον κόσμο (όσον αφορά στα μέτρα τάξης).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαρδαλιάς για «Νέο Καραϊσκάκης»: «Είναι εντυπωσιακό, ένα στολίδι - Ο Ολυμπιακός αποκτά το γήπεδο που του αξίζει»

Η νέα εποχή του Καραϊσκάκη: Αυτά θα είναι τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του!

Το «ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη για το Καραϊσκάκη και η συγκίνησή του για το ευρωπαϊκό «σε ελληνικά χώματα»

Μαρινάκης για μεταγραφές: «Υποχρεωμένοι να κάνουμε την ομάδα κάθε χρόνο πιο δυνατή - Υπάρχει μπάτζετ 30 εκατ. ευρώ»!

Μαρινάκης: «Για τα δύο χρόνια που θα διαρκέσουν τα έργα, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ»

Το χρονοδιάγραμμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Πότε ξεκινούν τα έργα

Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Μαρινάκης: «Το δικό μας θέατρο των ονείρων - Χωρητικότητα άνω των 53.000 και κόστος πάνω από 250 εκατ. ευρώ»!

Ολυμπιακός: Σύσσωμη στη συνέντευξη Τύπου για το Νέο Καραϊσκάκης η ομάδα, παρών και ο Πόποβιτς

Την απόκτηση του Σανουσί Ντιαλό ανακοίνωσε ο Άρης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.