Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας σχετικά με την αναμέτρηση με την Μπριζ της Πέμπτης.

Όπως διευκρίνισε ο Δικέφαλος του Βορρά ποτέ δεν έκανε λόγο ότι στο παιχνίδι του Βελγίου αντιμετωπίστηκε πρόβλημα με τους οπαδούς της Μπριζ αλλά το ζήτημα ήταν η συμπεριφορά της αστυνομίας της χώρας προς τους οπαδούς του.

Σχετικά με τα αγωνιστικά ζητήματα επεσήμανε ότι αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ και το έχει τονίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το γεγονός ότι η Μπριζ είναι επικίνδυνη όταν κλέβει τη μπάλα, ενώ στάθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Ιταλό, Μάσα.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η έκρηξη στα γκολ και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα από το «διπλό» της ΑΕΚ στη Σαμψούντα

Το γκολ του Μάριν το ομορφότερο της αγωνιστικής στο Conference League!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση και να διακριθεί»

Deja vu με... «Φύγε Λύμπε» πριν το γκολ από φάουλ στο Σαμσουνσπόρ-ΑΕΚ

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ είναι σε τόσο καλή φάση που αγχώνεσαι για το τι μπορεί να συμβεί…»

Εκτόξευσε τις πιθανότητές της για οκτάδα η ΑΕΚ-Τι λένε τα μαθηματικά μοντέλα

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έχει φτάσει σε ένα σημείο να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις - Το κέντρο της έδωσε τη νίκη»

Οι αριθμοί δείχνουν τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στα νοκ άουτ του Conference League

Η βαθμολογία του Conference League: Προκρίθηκε η ΑΕΚ και πάει φουλ για 8άδα

Προπονητής Σαμσουνσπόρ: «Χάσαμε από δικά μας λάθη-Ελπίζω να παίξουμε με την ΑΕΚ σε επόμενο γύρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.