Στο financial fair play αποδίδεται η καθυστέρηση της απόκτησης των δικαιωμάτων του Μίσιτς όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει θέμα χρημάτων αλλά απλώς οι υπεύθυνοι της ομάδας θα ήθελαν να φαίνεται η πληρωμή των δύο εκατομμυρίων ευρώ, που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, να φανεί στα βιβλία της ΠΑΕ μετά τα τέλη Ιουνίου.

Έτσι δεν θα επιβαρυνθεί ο τρέχον ετήσιος ισολογισμός από την αγορά αυτή. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σε δύσκολη θέση σχετικά με το ffp καθώς τα έσοδά του δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τα έξοδα.

Όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ο ΠΑΟΚ, για τον λόγο αυτό, ζήτησε μια παράταση ενός μήνα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.