Στα επόμενα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ -μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Οζντόεφ- στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «NEWSROOM».

Συγκεκριμένα, σε ό, τι αφορά τον χώρο των χαφ ανέφερε πως το μεγάλο ερώτημα αφορά το εάν γίνεται ο «δικεφάλος του Βορρά» και να αποκτήσει τον Μαξίμοβιτς και να διατηρήσει τον Αουγκούστο στις τάξεις του. Εξηγώντας, ωστόσο, ότι η απάντηση είναι μάλλον «όχι» και συμπληρώνοντας ότι όταν έρθει ο Σέρβος άσος θα παραχωρηθεί ο Βραζιλιάνος.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο πότε αναμένεται να αρχίζει να παίζει ο Οζντόεφ αλλά και στο απρόοπτο με τον Σβαμπ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.