Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ και το αγωνιστικό κομμάτι μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
«Χθες δεν ήταν τόσο καλή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Αντί να μικρύνει, το ιατρικό δελτίο μεγάλωσε ανησυχητικά. Πέλκας, Γιακουμάκης, Μιχαηλίδης και Σάστρε μετρούν αντίστροφα για να μπουν με την ομάδα, αλλά προστέθηκαν άλλοι τρεις με επιπόλαια θέματα: οι Βολιάκο, Ντεσπόντοφ και Ιβανούσετς. Να δούμε ποιοι θα είναι παρόντες στην επανέναρξη και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε μεγάλη τη μεταγραφή του Ζαφείρη στον «δικέφαλο του Βορρά», εξηγώντας τους λόγους και καταγράφοντας την προσμονή όλων να δουν τα στοιχεία που τον συνοδεύουν και μέσα στο γήπεδο.
Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι υπάρχει αλλαγή στις μεταγραφικές προτεραιότητες. Ο ερχομός ενός στόπερ παραμένει δεδομένος και κρίσιμος, όμως η δεύτερη κίνηση πλέον -και αυτή που προκαλεί έκπληξη- είναι η αναζήτηση δεξιού μπακ, με το βλέμμα στο μέλλον.