Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κανένα μεγάλο παιχνίδι φέτος και στα εκτός έδρας έχει εκτεθεί αμυντικά. Είναι μια ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει χημεία. Ο Άρης μόνο να κερδίσει έχει από αυτό το ντέρμπι, που είναι μεγαλύτερης βαρύτητας για τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Σαββίδη είναι ένα μήνυμα πως θέλει να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο δίνοντας έξτρα κίνητρο και με πριμ», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Υπάρχουν πάλι 6-7 απουσίες που κάνουν πιο δύσκολη την αποστολή. Ο Ντιέγκο Κόστα θα είναι στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Μιχαηλίδη, ενώ ο Γιάκιτς διεκδικεί θέση δίπλα στον Ζαφείρη στα χαφ. Ο Πέλκας θα είναι στο ‘10’, με τον Ζίβκοβιτς δεξιά και αριστερά τον Άλι ή τον Τάισον, ενώ ο Εντιαγέ θα είναι ο σέντερ φορ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.