Τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά και το τι ισχύει έως τώρα, αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Επτά με οκτώ είναι οι μεταγραφές βάσει αρχικού πλάνου του ΠΑΟΚ. Ανάλογα με το ποιοι θα φεύγουν είτε από τους μεγάλους σε ηλικία, είτε από τους υπό παραχώρηση, ο αριθμός θα αυξάνεται γιατί θα αντικαθίσταται. Μπορεί να φτάσει μέχρι 12-13, σίγουρα ο αριθμός είναι μεγάλος. Ο στόχος είναι πιο μικρές ηλικίες, από 22 έως 26, επίσης να τις κάνουν γρήγορα και νομίζω ότι θα τα πετύχουν και τα δύο. Θα έχουμε αλλαγές παντού», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν ο «δικέφαλος του Βορρά» παίρνει προκρίσεις, θα παίζει κάθε εβδομάδα από τον Ιούλιο και μετά μέχρι την διακοπή για το Μουντιάλ, άρα δεν θα υπάρχει χρόνος για μοντάρισμα και προσαρμογή παικτών.

O Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι έχουν γίνει επαφές με τον Λημνιό, που θα ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να είναι κάτι τόσο προχωρημένο ή κλεισμένο.

Ενώ ερωτηθείς για την πιθανότητα απόκτησης του Τζόλη από τους «ασπρόμαυρους» ως δανεικού, ανέφερε πως δεν το βλέπει, εξηγώντας και τις δυσκολίες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.